keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Lumiukkonimet

Olen löytänyt mielenkiintoisen sivuston, jossa esitellään kaikenlaisia pienille oppilaille suunnattuja tulostettavia tehtäviä. Osan tehtävistä saa ilmaiseksi, jos liittyy sivuston postituslistalle. Yleensä en ole tällaisille postituslistoille liittynyt, mutta A Dab of Glue Will Do -sivustolla on ollut niin paljon kivoja ilmaisia tulostettavia tehtäviä, että päätin kokeilla. 

Yksi mukava sivustolta saamani ilmainen materiaali on lumiukot, joihin voi muokata esimerkiksi lapsen nimen sen harjoittelemista varten. Lumiukon hattuun saa kirjoittaa nimen kokonaisuudessaan ja lumipalloihin nimen kirjain kerrallaan. Tämän jälkeen ne voi tulostaa ja leikkaamisen jälkeen vielä laminoida kestävyyden takaamiseksi ennen kuin antaa ne lapsille harjoittelemista varten.

Nimien sijaan lumiukon hattuun voi kirjoittaa muutakin, esimerkiksi sanoja harjoiteltavaksi tai laskuja laskettavaksi. Mielestäni erittäin hauska valmis materiaali, jota voi käyttää niin äidinkielessä kuin matematiikassa sen muokattavuuden ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti