lauantai 9. joulukuuta 2023

Tulostettavia joulutehtäviä englannin tunnille

Etsiskelin ilmaiseksi tulostettavia tehtäviä viimeisille englannin tunneille ennen joulua ja löysin mukavasti erilaisia tehtäviä helpommista haastavampiin. 


Artsy fartsy mama -sivustolta löysin kivan pienen jouluisen tehtävävihkosen, joka pitää ensin taitella. Vihkoseen menee vain yksi A4-kokoinen paperi ja siinä on joka sivulla väritettävää sekä muutamalla sivulla pienet tehtävät. 

Brendid-sivustolta löytyi hauska jouluinen vitsikirppu. Joitakin vitsejä tarvitsee varmasti hieman selittää oppilaille, mutta osa vitseistä varmasti aukeaa ihan itsekseen lukemalla. Kirppuja on sekä mustavalkoisena että värillisenä versiona. Ajattelin antaa oppilaille väritettävän version, joten värittämisen jälkeen jokainen saa taitella oman vitsikirppunsa ja harjoitella niiden lukemista esimerkiksi parin kanssa.

Mrs. Merry -sivustolta löysin jouluisen I spy -tehtävän, jonka oppilaat voivat tehdä helposti itsekseen. Ennen monisteen tekemistä kuvaruudukosta löytyvät sanat voi kuitenkin käydä yhteisesti englanniksi läpi.

Leap of faith crafting -sivustolta löytyi jouluinen tehtäväpaketti, jossa oli muutamia jouluisia värityskuvia sekä tehtäviä. Tulostin niistä sanaristikon, jossa englanniksi olevat sanat oli listattu kivasti sivun yläkulmaan. Siitä ne on helppo käydä itsekseen tai yhdessä läpi ja kirjoittaa kuvien ohjaamille paikoille. Lopksi sanaristikon pienet kuvat voi vielä väritellä.

Mrs. Thompson's treasures -sivustolta löysin jouluisia tehtäviä, joista tulostin oppilaille luettavaksi yksinkertaistetun The Gingerbread Man -tarinan. Tulostin myös väritystehtävän, jossa piparkakkutalo väritetään numeroiden mukaan. 

Keeping my kiddo busy -sivustolta löysin tulostettavan tarinavihkon joulupukista. Vihkossa on kerrottu yksinkertaisin virkkein joulupukin lahjojen tuomisesta (tulostan vain tarinan). Lukemisen lisäksi virkkeet voi jäljentää mallin mukaan kuvien alle (vihkossa käytetyt mallikirjaimet eroavat jonkun verran käyttämistämme tekstauskirjaimista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti