perjantai 8. helmikuuta 2019

Sydänalustat ja kymppiparit

Kymppiparien harjoittelemista ystävänpäivän tullessa voi elävöittää sydänalustoilla, joiden toiselle puolelle pari laittaa haluamansa määrän pikkusydämiä ja toinen parista miettii, kuinka paljon sydämen toiselle puoliskolle kuuluu laittaa pikkusydämiä. 


Kymmenen sydäntä voi olla helpompi pitää säilössä pienessä pussissa, niin parikaan ei näe, montako sydäntä jää laittamatta.


Kun kaikki sydämet on asetettu alustalle, voi parin kanssa yhdessä tehdä tarkistuksen, että määrä on oikea. Kymppiparin voi vahvistaa numerokorteilla vielä  toisen sydänalustan päälle. Käytössä voi olla tehtävän nopeuttamista varten myös valmiit numerokortit.



Lopuksi parin kanssa voi harjoitella pelkillä numerokorteilla kymppiparien nopeaa nimeämistä niin, että pari näyttää korttia ja toisen on sanottava sen kymppipari mahdollisimman pian. Jos toinen tietää oikean kymppiparin, saa hän itselleen pikkusydämen. Kun kaikki kymmenen pikkusydäntä on jaettu, voi parin kanssa yhdessä laskea, kummalla on enemmän pikkusydämiä vai tuliko tasapeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti