perjantai 20. elokuuta 2021

Pienet säilytyspurkit

Kuluneen kesän jälkeen on ollut hieman tahmeaa palata tietokoneen äärelle, mutta lasten kouluarkeen kiinni pääsemisen jälkeen itselläkin arjen puuhat alkavat järjestymään ennalleen. Ajattelin aloittaa tämän lukuvuoden askartelupostauksella, jonka avulla omaan luokkatilaan voi tehdä vähän leikkisää ilmettä hauskojen säilytyspurkkien myötä.

Idean näihin säilytyspurkkeihin löysin jo kauan aikaa sitten nettiä selaillessani. Niiden tekemistä varten ostin muutaman pienen eläinhahmon ja liimasin ne säästämieni lasipurkkien kansiin. Tämän jälkeen suihkutin kannet eläimineen mattavalkoisella spraymaalilla mahdollisimman tasaisesti. Kansien kuivuttua kunnolla sain purkit käyttöön ja laitoin niihin säilöön erilaisia noppia.


Purkeista tuli mielestäni oikein suloiset ja niissä voi tietysti noppien sijaan säilyttää mitä vain pientä tavaraa. Säilytyspurkkeja voisi tehdä erikokoisiakin käyttäen erikokoisia lasipurkkeja ja niiden kokoon sopivia eläimiä. Ja värejä vaihtelemalla saisi luokkaan lisää iloista väriloistoa.

Mukavaa alkanutta lukuvuotta sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti