torstai 22. marraskuuta 2018

Väritettävä joulukalenteri

Muutama vuosi sitten törmäsin Tarinatädin kauniiseen värityskuvakalenteriin, jonka sai tuolloin käyttöönsä ilmaiseksi uutiskirjeen tilaamalla. Saatuani kalenterin sähköpostiini tulostin sen ja suurensin A3-kokoiseksi. Annoin joulukuun ensimmäisenä päivänä värityskalenterin oppilaille pulpettissa pidettäväksi ja koulussa väritettäväksi. 

Kalenterin ideana oli värittää siitä aina päivän numerolla merkitty kuvakohta. Tätä kalenteria jokainen oppilas teki erittäin mielellään ja vei myös innoissaan kotiin viimeisten kalenteripäivien värittelyä varten.


Kävin tätä blogitekstiä kirjoittaessani selailemassa Tarinatädin Värityskuvat -sivustoa ja sieltä löytyi paljon muutakin materiaalia, jota voisi käyttää koulussa. Materiaalit näyttävät tosin pääsääntöisesti olevan maksullisia. Myös tulostettavat kalenterit löytyivät Tarinatädin kaupasta ja ovat nyt maksullisia.

2 kommenttia:

 1. Oi onpas kiva idea. Vähän erilainen kalenteri ja mukavaa kun saa itse värittää joka päivä ja näin osallistua siihen :) Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ihana idea! Parasta, kun lapsi saa itse osallistua! :)

   Ja Tarinatädin sivuilta näyttää löytyvän jo kolme erilaista kalenteria, joten vaihtoehtoja on mukavasti. Taisipa siellä olla jotakin lisämateriaalia värittämisen oheen, mutta kun luokkani kanssa kalenteria väritin aikanaan, ei niitä mielestäni vielä ollut, joten en ole niihin nyt tarkemmin tutustunut.

   Poista