maanantai 25. tammikuuta 2021

Sata asiaa

Suunnittelimme tyttäreni kanssa hänelle monisteen, johon hän voisi liimata sata tarraa huomisen sadannen koulupäivän kunniaksi. Monisteisiin sai lisäksi kirjoittaa tasakymmenet liimattujen tarrojen viereen. 


Jos tarroja ei löydy kotoa tai koulusta tarvittua määrää, voi taulukkoon hyvin myös piirtää erilaisia kuvioita tai vaikka painaa erivärisillä pulloväreillä omia sormenjälkiä.

Tyttäreni liimasi vielä lopuksi A4-kokoiset monisteet ohuelle A3-kokoiselle paperille, taittoi sen kirjaseksi ja koristeli kannen. Tämä tuntui kaikkiaan varsin mieluisalta tehtävältä, suurelta osin varmastikin siksi, että kymppitaulukoihin sai liimata tarroja. Ja mikä parasta, tarroja liimatessa ja kymppejä kirjoittaessa tuli huomaamatta harjoiteltua sataan laskemista.

Pienimmille laskijoille monisteesta on myös versio, jossa kymmenet on kirjoitettu valmiiksi. Tein myös tehtävämonisteen, johon saa piirtää omat kuviot ja ryhmitellä ne itse kymmenen ryhmiin. Kaikki tekemäni Sata asiaa -monisteet saat tulostaa käyttöösi tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti